TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕУ и додели 260 милиони евра на Унгарија за поддршка на економијата

Телевизија Нова - 06.10.2017

Европскиот инвестициски фонд, кој е фонд во стоотстотна сопственост на Европската унија, потпиша договор со унгарската гарантна институција „Гарантика“ со што и обезбеди 80 милијарди унгарски форинти (околу 260 милиони евра) помош за околу 3.500 ...

ЕУ и додели 260 милиони евра на Унгарија за поддршка на економијата

Вечер - 06.10.2017

Европскиот инвестициски фонд, кој е фонд во стоотстотна сопственост на Европската унија, потпиша договор со унгарската гарантна институција „Гарантика" со што и обезбеди 80 милијарди унгарски форинти (околу 260 милиони евра) помош за околу 3.500 ...

ЕУ и додели 260 милиони евра на Унгарија за поддршка на економијата

А1 On - 06.10.2017

Европскиот инвестициски фонд, кој е фонд во стоотстотна сопственост на Европската унија, потпиша договор со унгарската гарантна институција „Гарантика“ со што и обезбеди 80 милијарди унгарски форинти (околу 260 милиони евра) помош за околу 3.500 ...

ЕУ и додели 260 милиони евра на Унгарија за поддршка на економијата

Локално - 06.10.2017

Европскиот инвестициски фонд, кој е фонд во стоотстотна сопственост на Европската унија, потпиша договор со унгарската гарантна институција „Гарантика“ со што и обезбеди 80 милијарди унгарски форинти (околу 260 милиони евра) помош за околу 3.500 ...