TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ученик со својот одговор по математика го запали интернетот!

Сител - 09.11.2017

Благодарејки на креативниот одговор даден на тестот по математика, еден ученик ги запали социјалните мрежи. ПОмеѓу корисниците на Фејсбук страницата „Дневна доза просечен Далматинец“ предизвика многу коментари и смеење.

Ученик со својот одговор по математика го насмеа Балканот

Press24 - 09.11.2017

Благодарејки на креативниот одговор даден на тестот по математика, еден ученик ги запали социјалните мрежи. Пoмеѓу корисниците на Фејсбук страницата „Дневна доза просечен Далматинец“ предизвика многу коментари и смеење.

Ученик со својот одговор по математика го запали интернетот!

Вечер - 09.11.2017

Благодарејки на креативниот одговор даден на тестот по математика, еден ученик ги запали социјалните мрежи. Пoмеѓу корисниците на Фејсбук страницата „Дневна доза просечен Далматинец" предизвика многу коментари и смеење.

Овој ученик со својот одговор на тестот по математика го изнасмеа цел Балкан

Пулс24 - 09.11.2017

Благодарејки на креативниот одговор даден на тестот по математика, еден ученик „ги запали“ социјалните мрежи. Пoмеѓу корисниците на Фејсбук страницата „Дневна доза просечен Далматинец“ предизвика многу коментари и смеење.