TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Чола се разведува! Му следува драма!

Вечер - 19.05.2017

На Здравко Чолиќ кој пред 16 години стапи во брак со Александра и со неа ги доби ќерките Уна и Лара му претстои развод, предвидува босанската пророчица, извесна Азира Муратовиќ. Таа, наводно, му гледала во лажици и предвидела дека на Чола ќе му се ...

Неверојатно: Здравко Чолиќ се разведува по 16 години брак, а ова е причината!

Exclusive.mk - 19.05.2017

Здраво Чолиќ се разведува, тврди најпознатата босанска пророчица Азира Муратовиќ! Таа гледајќи во лажица, предвидела дека ќе пукне 16 годишниот брак на ѕвездата со Александра Чолиќ, со која ги имаат ќерките Уна и Лара.