TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меѓународна научна конференција во Битола за Меѓународниот ден на науката

МРТ - 13.09.2017

„Образованието на крстопат- состојби, предизвици, решенија и перспективи“ е темата на која 32 експерти од десет земји ќе ги пртстават свиоте трудови на дводневната меѓународна научна конференција, што во Битола ќе се одржи на 10-ти ноември, ...

Во Битола меѓународна научна конференција за „Образованието на крстопат“

Тера - 13.09.2017

Меѓународниот ден на науката 10 ноември МНД ќе го одбележи со Меѓународната научна конференција на тема – „Образованието на крстопат – состојби, предизвици, решенија и перспективи“. Станува збор за изработување на научни трудови кои ќе бидат ...

Образованието на крстопат – меѓународна конференција во Битола

Орбис - 13.09.2017

По повод 10 ноември денот на науката МНД – Битола ќе организира меѓународна научна конференција на тема „ Образованието на крстопат- состојби, предизвици, решенија и перспективи“. Конференцијата се организира во соработка со научни академии од ...