TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот Volkswagen Arteon: Иновативната технологија за заштита користи четири системи за помош на возачот

Точка - 18.05.2017

"Автономно возење" - термин за кој во моментов се дискутира повеќе од било кој друг во автомобилскиот свет. Тој фасцинира и поларизира во еднаква мера. Факт е: автоматизираните функции во возењето ја зголемуваат удобноста и безбедностa.

Пристигна новиот „Фолксваген Артеон“...

Н.Македонија - 18.05.2017

Пристигна новиот „Фолксваген Артеон“ Иновативни системи за помош на возачот, Автоматска помош во итни случаи, Најнова генерација на сопирачки и управувач кои автономно се вклучуваат во итен случај, Иновативната технологија за заштита, четири системи ...

Новиот Volkswagen Arteon

Бизнис Вести - 18.05.2017

„Автономно возење” – термин за кој во моментов се дискутира повеќе од било кој друг во автомобилскиот свет. Тој фасцинира и поларизира во еднаква мера. Факт е: автоматизираните функции во возењето ја зголемуваат удобноста и безбедностa.

Новиот „фолксваген аретон“ со повеќе системи за помош на возачот (ФОТО)

Телеграф - 18.05.2017

Најнова генерација на сопирачки и управувач што автономно се вклучуваат во итен случај „ Автономно возењ е“ - термин за кој во моментов се дискутира повеќе отколку за кој било друг во автомобилскиот свет.

Новиот Volkswagen Arteon: Иновативната технологија за заштита користи четири системи за помош на возачот

Вистина.мк - 19.05.2017

“Автономно возење” – термин за кој во моментов се дискутира повеќе од било кој друг во автомобилскиот свет. Тој фасцинира и поларизира во еднаква мера. Факт е: автоматизираните функции во возењето ја зголемуваат удобноста и безбедностa.