TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Невреме уништи тутун и градинарски култури во Долнени, се пријавуваат штетите

МРТ - 13.09.2017

Долненска општина ги проценува штетите од невремето што ја зафати вечерта во понеделникот. Земјоделците од 10-ина села велат најмногу штети има на тутунот, кој е во завршните, најквалитетни берби, потоа градинарските култури, бостанот, па пченката и ...

Во Долнени земјоделците пријавуваат штети од невремето во понеделникот

Телевизија Нова - 13.09.2017

Во Долнени до утре трае пријавувањето на штети од невремето што ја зафати Општината во понеделникот вечерта околу 20 часот. Според првичните информации невремето проследено со дожд, град и силен ветер ги зафати атарите на десетина села и како што ...

Невремето во Македонија го зема својот данок - земјоделците ги пријавуваат штетите

Press24 - 13.09.2017

Долненска општина ги проценува штетите од невремето што ја зафати вечерта во понеделникот. Земјоделците од 10-ина села велат најмногу штети има на тутунот, кој е во завршните, најквалитетни берби, потоа градинарските култури, бостанот, па пченката и ...

Во Долнени земјоделците пријавуваат штети од невремето во понеделникот

Сител - 13.09.2017

Во Долнени до утре трае пријавувањето на штети од невремето што ја зафати Општината во понеделникот вечерта околу 20 часот. Според првичните информации невремето проследено со дожд, град и силен ветер ги зафати атарите на десетина села и како што ...

Во Долнени земјоделците до утре можат да пријавуваат штети од невремето

Вечер - 13.09.2017

Во Долнени до утре трае пријавувањето на штети од невремето што ја зафати Општината во понеделникот вечерта околу 20 часот. Според првичните информации невремето проследено со дожд, град и силен ветер ги зафати атарите на десетина села и како што ...

Во долненско земјоделците пријавуваат штети од невремето во понеделникот

Шеталиште - 13.09.2017

Во Долнени до утре трае пријавувањето на штети од невремето што ја зафати Општината во понеделникот вечерта околу 20 часот. Според првичните информации невремето проследено со дожд, град и силен ветер ги зафати атарите на десетина села и како што ...