TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО ВЕСТ: Се изведува инфраструктурата за новиот Луна парк во Скопје

Build - 13.08.2017

Градот Скопје непречено го реализира проектот за изградба на новиот Луна парк во Скопје. Екипите на градежната фирма „Жикол“ од Струмица во моментов работат на изведба на подземната инфраструктура, а веќе се завршени приклучоците кон водоводната и ...

(ФОТО) Интензивно се гради Луна паркот во Скопје

еМагазин - 13.08.2017

Градот Скопје непречено го реализира проектот за изградба на новиот Луна парк во Скопје. Градежните компании во моментов работат на изведба на подземната инфраструктура, а веќе се завршени приклучоците кон водоводната и атмосферската канализација, ...

Интензивно се гради Луна паркот во Скопје (Фото)

Република - 13.08.2017

Градот Скопје непречено го реализира проектот за изградба на новиот Луна парк во Скопје. Градежните компании во моментов работат на изведба на подземната инфраструктура, а веќе се завршени приклучоците кон водоводната и атмосферската канализација, ...

Интензивно се гради Луна паркот во Скопје (ГАЛЕРИЈА)

Скопје инфо - 13.08.2017

Градот Скопје непречено го реализира проектот за изградба на новиот Луна парк во Скопје. Екипите на градежната фирма „Жикол“ од Струмица во моментов работат на изведба на подземната инфраструктура, а веќе се завршени приклучоците кон водоводната и ...