TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спасовски: Маалските полицајци се враќаат во Штип

Сител - 10.11.2017

После СВР – Куманово, Секторот за внaтрешни работи – Штип ќе биде втор во кој ќе се реализира проектот маалски полицаец, односно враќање на позорникарите на улиците на градот. Маалските полицајци се првиот партнер на граѓаните во кои тие имаат ...

Спасовски: Маалските полицајци се враќаат во Штип

Канал5 - 10.11.2017

Полицијата мора да биде партнер со граѓаните, изјави попладнево во Штип Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. Затоа, напомена министерот, ние го финализираме проектот реонски полицаец во градовите во Македонија.

Маалските полицајци се враќаат на улиците во Штип

Макфакс - 10.11.2017

Маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните, рече министерот Оливер Спасовски по денешната посета на СВР Штип и ПС Кочани. „Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Штип е мирна и ...

Министерот Спасовски во посета на Кочани

Сител - 10.11.2017

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска беше во посета на Кочани, каде оствари средба со градоначалникот Николчо Илијев. - Посетата на секторите и полициските станици во Македонија ја започнувам од Кочани.

Спасовски: Се враќаат маалските полицајци на подрачјето на СВР Штип

А1 On - 10.11.2017

Маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните, рече министерот Оливер Спасовски по денешната посета на СВР Штип и ПС Кочани. „Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Штип е мирна и ...

Маалските полицајци се враќаат на улиците во Штип

Вечер - 10.11.2017

Маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните, рече министерот Оливер Спасовски по денешната посета на СВР Штип и ПС Кочани. „Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Штип е мирна и ...

Спасовски: Се враќаат маалските полицајци на подрачјето на СВР Штип

Орбис - 10.11.2017

Маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните, рече министерот Оливер Спасовски по денешната посета на СВР Штип и ПС Кочани. „Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Штип е мирна и ...

Се враќаат маалските полицајци на подрачјето на СВР Штип

+инфо - 10.11.2017

Маалскиот полицаец е најдобар партнер со граѓаните и на тој начин заеднички ќе ја зголемиме безбедноста, рече министерот Спасовски. Маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните, рече ...

Спасовски: Маалските полицајци се враќаат во Штип

ТВ21 - 10.11.2017

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска најави дека маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните. – Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Штип е мирна и стабилна.

Маалските полицајци се враќаат во Штип

Фокус - 10.11.2017

Маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните, рече министерот Оливер Спасовски по денешната посета на СВР Штип и ПС Кочани. -Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Штип е мирна и ...

Маалските полицајци се враќаат во Штип

10без10 - 10.11.2017

Маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните, рече министерот Оливер Спасовски по денешната посета на СВР Штип и ПС Кочани. На денешните средби во СВР Штип и ПС Кочани се разговараше и за ...

Спасовски: Се враќаат маалските полицајци на подрачјето на СВР Штип

Локално - 10.11.2017

Маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните, рече министерот Оливер Спасовски по денешната посета на СВР Штип и ПС Кочани. „Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Штип е мирна и ...

Спасовски: Маалските полицајци се враќаат во Штип

Либертас - 10.11.2017

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска најави дека маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните. – Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Штип е мирна и стабилна.

Штип: Маалска полиција за поголема безбедност на граѓаните

Слободен Печат - 10.11.2017

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска најави дека маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните. – Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Штип е мирна и стабилна.

Маалските полицајци се враќаат на улиците во Штип

Точка - 11.11.2017

Маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните, рече министерот Оливер Спасовски по денешната посета на СВР Штип и ПС Кочани. „Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Штип е мирна и ...

МВР ќе ја враќа довербата во Штип со маалски полицајци

Фактор - 11.11.2017

МВР предводено од Оливер Спасовски како што беше најавено уште во кампањата за парламентарните избори започнува со спроведување на идејата за маалски полицајци позорникари кои треба да обезбедат како поголема сигурност, така и подобра комуникација ...

Се враќаат маалските полицајци

AKO - 11.11.2017

Маалските полицајци се враќаат на подрачјето на СВР Штип со цел да се зголеми безбедноста на граѓаните, рече министерот Оливер Спасовски по посетата на СВР Штип и ПС Кочани. „Безбедносната состојба на подрачјето на СВР Штип е мирна и стабилна.