TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев во Софија на конференција за интеграција на Балканот

Локално - 07.12.2017

Премиерот Зоран Заев денеска ќе учествува на меѓународната конференција „Посилна регионална интеграција на Балканот“, што се одржува во Софија. На конференцијата ќе се разговара за гранични олеснувања во регионот, за интензивирање на трговијата, ...

Заев во Софија на состанок на лидерите на Западен Балкан

Р.С.Европа - 07.12.2017

Премиерот на Македонија Зоран Заев денеска во Софија ќе учествува на Меѓународна конференцијапод наслов „Посилна регионална интеграција на Балканот“ што ја организира Светска банка. На состанокот ќе се разговара за регионалната соработка и ...

Премиерот Заев од вечерва во работна посета на Софија

А1 On - 06.12.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, од вечерва, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија за Меѓународната конференција на тема Wolrld Bank – Bulgarija: Celebrating 25+ years of partnership ...

Заев во Софија на конференција за интеграција на Балканот

МРТ - 07.12.2017

На конференцијата што ќе ја отворат бугарскиот премиер Бојко Борисов и главниот извршен директор на Светската банка Кристалина Георгиева, ќе се разговара за гранични олеснувања во регионот, за интензивирање на трговијата...

Заев во Софија ќе вечера со колегите од регионот

+инфо - 06.12.2017

Премиерот Зоран Заев, од вечерва, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија. Премиерот Зоран Заев, од вечерва, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија за Меѓународната конференција ...

Заев во Софија на Конференција за интеграција на Балканот

Press24 - 07.12.2017

Премиерот Зоран Заев денеска ќе учествува на меѓународната конференција „Посилна регионална интеграција на Балканот“, што се одржува во Софија. На конференцијата што ќе ја отворат бугарскиот премиер Бојко Борисов и главниот извршен директор на ...

Заев вечерва во Софија на конференција на Светската банка

Нова ТВ - 06.12.2017

Премиерот Зоран Заев, од вечерва, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија за Меѓународната конференција на тема Wolrld Bank – Bulgarija: Celebrating 25+ years of partnership „Пoсилна регионална интеграција на ...

Заев во Софија на конференција за интеграција на Балканот

Канал5 - 07.12.2017

Премиерот Зоран Заев денеска ќе учествува на меѓународната конференција „Посилна регионална интеграција на Балканот“, што се одржува во Софија. На конференцијата ќе се разговара за гранични олеснувања во регионот, за интензивирање на трговијата, ...

Заев во работна посета и на вечера кај Борисов

Поглед - 06.12.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, од вечерва, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија за Меѓународната конференција на тема Wolrld Bank – Bulgarija: Celebrating 25+ years of partnership ...

Премиерот Заев во работна посета на Софија...

Н.Македонија - 06.12.2017

Премиерот Заев во работна посета на Софија Премиерот Зоран Заев, од вечер, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија каде ќе учествува на меѓународната конференција „Посилна регионална интеграција на Балканот“, ...

Премиерот Заев од вечерва во работна посета на Софија

Макфакс - 06.12.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, од вечерва, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија, каде ќе присуствува на Меѓународната конференција на тема Wolrld Bank – Bulgarija: Celebrating 25+ ...

Премиерот Заев во работна посета на Софија

Канал5 - 06.12.2017

Премиерот Зоран Заев, од вечер, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија каде ќе учествува на меѓународната конференција „Пoсилна регионална интеграција на Балканот“, соопшти владината прес-служба.

Премиерот Заев во работна посета на Софија

Сител - 06.12.2017

Премиерот Зоран Заев, од вечер, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија каде ќе учествува на меѓународната конференција „Пoсилна регионална интеграција на Балканот“, соопшти владината прес-служба.

Премиерот Заев во работна посета на Софија

ТВ21 - 06.12.2017

Премиерот Зоран Заев, од вечер, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија каде ќе учествува на меѓународната конференција „Пoсилна регионална интеграција на Балканот“, соопшти владината прес-служба.

Премиерот Заев од вечерва во работна посета на Софија

Вечер - 06.12.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, од вечерва, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија, каде ќе присуствува на Меѓународната конференција на тема Wolrld Bank – Bulgarija: Celebrating 25+ ...

Премиерот Заев од вечерва во работна посета на Софија

Точка - 06.12.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, од вечерва, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија, каде ќе присуствува на Меѓународната конференција на тема Wolrld Bank – Bulgarija: Celebrating 25+ ...

Премиерот Заев од вечерва во работна посета на Софија

Локално - 06.12.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, од вечерва, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија за Меѓународната конференција на тема Wolrld Bank – Bulgarija: Celebrating 25+ years of partnership ...

Набиена агенда: Од Брисел Заев директно во Софија на вечера со Борисов

Телевизија Нова - 06.12.2017

Премиерот Зоран Заев, од вечер, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија каде ќе учествува на меѓународната конференција „Пoсилна регионална интеграција на Балканот“, соопшти владината прес-служба.

Премиерот Заев вечерва од Брисел оди во работна посета на Софија

Либертас - 06.12.2017

Премиерот Зоран Заев, од вечер, по завршување на посетата на Брисел, ја почнува работната посета на Софија каде ќе учествува на меѓународната конференција „Пoсилна регионална интеграција на Балканот“, соопшти владината прес-служба.