TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Баша: Албанија е една од главните земји во светот каде што има перење пари

Макфакс - 14.11.2017

Албанија е на списокот со земји во кои најмногу има перење пари добиени од криминални активности. Ова го изјави лидерот на опозицијата во Албанија, Љуљзим Баша. Претседателот на Демократската партија ја обвини владата на левицата во Тирана дека ...

Баша: Обвинувањата за перење пари од дрога потврдени и од Стејт департментот

Алсат-М - 14.11.2017

Во Албанија, претседателот на опозициската Демократска Партија, Љуљзим Баша, изјави дека обвинувањата на опозицијата кон владата за перење пари од дрогата, ги потврдил и американскиот Стејт департмент.

Баша: Албанија е една од главните земји во светот каде што има перење пари

Вечер - 14.11.2017

Албанија е на списокот со земји во кои најмногу има перење пари добиени од криминални активности. Ова го изјави лидерот на опозицијата во Албанија, Љуљзим Баша. Претседателот на Демократската партија ја обвини владата на левицата во Тирана дека ...

Баша: Албанија е една од главните земји во светот каде што има перење пари

Денар - 14.11.2017

Албанија е на списокот со земји во кои најмногу има перење пари добиени од криминални активности. Ова го изјави лидерот на опозицијата во Албанија, Љуљзим Баша. Претседателот на Демократската партија ја обвини владата на левицата во Тирана дека ...

Баша: Албанија е една од главните земји во светот каде што има перење пари

Точка - 14.11.2017

Албанија е на списокот со земји во кои најмногу има перење пари добиени од криминални активности. Ова го изјави лидерот на опозицијата во Албанија, Љуљзим Баша. Претседателот на Демократската партија ја обвини владата на левицата во Тирана дека ...