TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

​ ​„исцелител“, дебито на ​ Ѓорче​ ​Ставрески, со светска премиера во Солун

Сакам да кажам - 06.10.2017

Филмот​ ​„Исцелител“, дебито на ​ Ѓорче​ ​Ставрески чиј работен​ ​наслов беше​ ​„Тајната​ ​состојка“ ќе има светска премиера на прeстојниот филмски фестивал во Солун од 2-12 ноември, во​ ​програмата​ Балкански преглед.

Македонскиот филм „Исцелител“ на режисерот Ѓорче Ставрески е селектиран на филмскиот фестивал во Солун

МКД - 06.10.2017

Филмската продукција „Фрагмент филм“ извести дека филмот „Исцелител“ (снимен со работен наслов „Тајната состојка“) во режија на Ѓорче Ставрески е селектиран во натпреварувачката програма на Солунскиот интернационален филмски фестивал, во програмата ...

Филмот "Исцелител" на фестивал во Солун

Вечер - 06.10.2017

Проекцијата во Солун, информира продуцентската куќа "Фрагмент филм", ќе биде воедно и светска премиера на филмот кој е македонско-грчка копродукција. Филмот "Исцелител" е селектиран на "Солунскиот интернационален филмски фестивал" во програмата ...