TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Внимавајте, овие намирници никако не смеете да ги јадете

Сител - 10.11.2017

Бил Марели е адвокат и неколку намирници воопшто не ги јаде а причината за тоа е следна. Бидејќи во својата кариера многупати бил сведок на многу клиенти кои добивале оштета поради тоа што настрадале поради конзумирање на неиспитана храна, во висина ...

Експерт за храна и отрови: Не јадете ги овие шест работи

Press24 - 10.11.2017

Бил Марели е адвокат и неколку намирници воопшто не ги јаде а причината за тоа е следна. Бидејќи во својата кариера многупати бил сведок на многу клиенти кои добивале оштета поради тоа што настрадале поради конзумирање на неиспитана храна, во висина ...