TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наскоро три нови филма од „Star Wars“ сагата

КадеВечер - 10.11.2017

Фановите на „ Star Wars “ се пресреќни, дека ќе се снимаат дури три нови филма во кои ќе бидат претставени нови ликови и ...

Се снимаат три нови филма од „Star Wars“ сагата

Локално - 10.11.2017

Фановите на „ Star Wars “ се израдуваа на веста дека ќе се снимаат дури три нови филма во кои ќе бидат претставени нови ликови и универзуми. Ќе ги креира Риан Џонсон кој стои зад новото издание на „ The Last Jedi “ , осмиот филм во рамки на сагата, ...

Ќе се снимаат три нови „ Star Wars“ филмови

Кајгана - 10.11.2017

Обожавателите на популарната франшиза „Star Wars“ ќе ги израдува веста дека ќе се снимаат дури три нови филмови во кои ќе бидат претставени нови ликови и универзуми. Ќе ги креира Рајан Џонсон кој стои зад новото издание „The Last Jedi“, осмиот филм ...

Се снимаат три нови филма од „Star Wars“ сагата

Скопје24 - 10.11.2017

Фановите на „Star Wars“ се израдуваа на веста дека ќе се снимаат дури три нови филма во кои ќе бидат претставени нови ликови и универзуми. Ќе ги креира Риан Џонсон кој стои зад новото издание на „The Last Jedi“, осмиот филм во рамки на сагата, кој ...