TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Еден од најголемите хитови на Тоше крие вистинска приказна за човек кој извршил убиство

Репортер - 12.10.2017

Зад многуте снимени љубовни песни, се крие и вистинска приказна, а ова е една од нив.Пејачот Тоше Проески загина во тешка сообраќајка на 16 октомври 2007 година.Наскоро ќе се обележи цела деценија откао овој голем уметник не е меѓу живите, но сите ...

„Соба за тага“ – хитот на Тоше Проевски ја напишал затвореник обвинет за убиство на љубовникот на неговата сопруга!

Шеталиште - 12.10.2017

Еден од најголемите хитови на нашиот Тоше Проевски е музичката нумера насловена „Соба за тага“. До сега, оваа музичка нумера не ја следеше никаква историја зад нејзиното смислување, но во последно време полека се откриваат вистинските легенди околу ...

Еден од хитовите на Тоше крие голема тајна на човек кој убил и страдал поради љубов

Скопје24 - 12.10.2017

Легендарниот Тоше Проески трагично настрада на 16 октомври 2007 година. Наскоро ќе се наврши деценија откако овој млад уметник не е повеќе меѓу живите. Зад Тоше останаа бројни песни, а многу од нив станаа хитови на целиот Балкан.

„Соба за тага“ – хитот на Тоше Проевски ја напишал затвореник обвинет за убиство на љубовникот на неговата сопруга?

Press24 - 12.10.2017

Еден од најголемите хитови на нашиот Тоше Проевски е музичката нумера насловена „Соба за тага“. До сега, оваа музичка нумера не ја следеше никаква историја зад нејзиното смислување, но во последно време полека се откриваат вистинските легенди околу ...

Најголемиот хит на покојниот Тоше крие голема тајна на човек кој убил и страдал поради љубов

МК News - 12.10.2017

Популарниот пејач Тоше Проески трагично настрада на 16 октомври 2007 година. Наскоро ќе се наврши деценија откако овој млад уметник не е повеќе меѓу живите. Зад Тоше останаа бројни песни, а многу од нив станаа хитови на целиот Балкан.

„Соба за тага“ ја напишал затвореник обвинет за убиство на љубовникот на својата сопруга?

Република - 12.10.2017

Еден од најголемите хитови на нашиот Тоше Проевски е музичката нумера насловена „Соба за тага“. До сега, оваа музичка нумера не ја следеше никаква историја зад нејзиното смислување, но во последно време полека се откриваат вистинските легенди околу ...

Еден од хитовите на Тоше крие голема тајна на човек кој убил и страдал поради љубов

Актуелно24 - 13.10.2017

Легендарниот Тоше Проески трагично настрада на 16 октомври 2007 година. Наскоро ќе се наврши деценија откако овој млад уметник не е повеќе меѓу живите. Зад Тоше останаа бројни песни, а многу од нив станаа хитови на целиот Балкан.

„Соба за тага“ ја напишал затвореник обвинет за убиство на љубовникот на својата сопруга

Курир - 12.10.2017

На кратко, пред се би ве потсетиле на рефренот од истиоимениот текст, а потоа ќе ви ја откриеме и целата вистина на авторот кој стои зад трагичните зборови. „Помеѓу врати и прозорци на кревет спомени лежат тука се моите чекори но како олово тежат ...

„Соба за тага“ – хитот на Тоше Проевски ја напишал затвореник обвинет за убиство на љубовникот на неговата сопруга!

Exclusive.mk - 12.10.2017

Еден од најголемите хитови на нашиот Тоше Проевски е музичката нумера насловена „Соба за тага“. До сега, оваа музичка нумера не ја следеше никаква историја зад нејзиното смислување, но во последно време полека се откриваат вистинските легенди околу ...

„Соба за тага“ ја напишал затвореник обвинет за убиство на љубовникот на својата сопруга

Пулс24 - 12.10.2017

Еден од најголемите хитови на нашиот Тоше Проевски е музичката нумера насловена „Соба за тага“. До сега, оваа музичка нумера не ја следеше никаква историја зад нејзиното смислување, но во последно време полека се откриваат вистинските легенди околу ...

„Соба за тага“ – хитот на Тоше Проевски ја напишал затвореник обвинет за убиство на љубовникот на неговата сопруга?

Вистина.мк - 13.10.2017

Еден од најголемите хитови на нашиот Тоше Проевски е музичката нумера насловена „Соба за тага“. До сега, оваа музичка нумера не ја следеше никаква историја зад нејзиното смислување, но во последно време полека се откриваат вистинските легенди околу ...

„Соба за тага“ ја напишал затвореник обвинет за убиство на љубовникот на својата сопруга?

Скопје инфо - 13.10.2017

Еден од најголемите хитови на нашиот Тоше Проевски е музичката нумера насловена „Соба за тага“. До сега, оваа музичка нумера не ја следеше никаква историја зад нејзиното смислување, но во последно време полека се откриваат вистинските легенди околу ...