TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се одбележат 1003 години од смртта на Цар Самоил

OhridNews - 06.10.2017

Денес, на пладне, пред седмоодделенците,на Самоиловите тврдини ќе се одржи историски час по повод 1003 годишнина од смртта на Цар Самоил. Историскиот час ќе го одржи професорот по историја Никола Цивкоски.

Се одбележува 1003-годишнина од смртта на цар Самоил

Вечер - 06.10.2017

Со почеток во 12 часот, пред седмоодделенците, на Самоиловите тврдини се одржа историски час по повод 1003-годишнина од смртта на цар Самоил Историскиот час го одржа професорот по историја Никола ...