TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Будимпешта ќе се одржи Самит на Кина и 16 земји од Централна и Источна Европа

+инфо - 09.11.2017

Шестиот по ред самит на Кина и 16 земји од Централна и Источна Европа, ќе биде одржан кон крајот на ноември во Будимпешта. Шестиот по ред самит на Кина и 16 земји од Централна и Источна Европа, ќе биде одржан кон крајот на ноември во Будимпешта.

Во Будимпешта ќе се одржи Самит на Кина и 16 земји од Централна и Источна Европа

А1 On - 09.11.2017

Шестиот по ред самит на Кина и 16 земји од Централна и Источна Европа, ќе биде одржан кон крајот на ноември во Будимпешта. Унгарија придава големо значење на кинеската иницијатива „Појасот и патот“, што може да се гледа како единствена можност за ...

Во Будимпешта ќе се одржи Самит на Кина и 16 земји од Централна и Источна Европа

Орбис - 09.11.2017

Шестиот по ред самит на Кина и 16 земји од Централна и Источна Европа, ќе биде одржан кон крајот на ноември во Будимпешта. Унгарија придава големо значење на кинеската иницијатива „Појасот и патот“, што може да се гледа како единствена можност за ...