TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Есенска дератизација во општина Аеродром

Макфакс - 06.10.2017

Деновиве во Општина Аеродром почна есенската дератизација. На подрачјето на целата општина ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки на нејзината територија.

Есенска дератизација во општина Аеродром

А1 On - 06.10.2017

Со есенската дератизација во општина Аеродром ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки. Како што соопшти општина Аеродром, дератизацијата на глодачите ја врши Центарот за јавно ...

Есенска дератизација во општина Аеродром

Телевизија Нова - 06.10.2017

Со есенската дератизација во општина Аеродром ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки. Како што соопшти општина Аеродром, дератизацијата на глодачите ја врши Центарот за јавно ...

Есенска дератизација во општина Аеродром

Сител - 06.10.2017

Со есенската дератизација во општина Аеродром ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки. Како што соопшти општина Аеродром, дератизацијата на глодачите ја врши Центарот за јавно ...

Есенска дератизација во општина Аеродром

Newsroom - 06.10.2017

Со есенската дератизација во општина Аеродром ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки. Како што соопшти општина Аеродром, дератизацијата на глодачите ја врши Центарот за јавно ...

Есенска дератизација во општина Аеродром

Точка - 06.10.2017

Деновиве во oпштина Аеродром почна есенската дератизација. На подрачјето на целата општина ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки на нејзината територија.

Есенска дератизација во општина Аеродром - ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци

Скопје инфо - 06.10.2017

Деновиве во општина Аеродром почна есенската дератизација. На подрачјето на целата општина ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки на нејзината територија.

Есенска дератизација во општина Аеродром ...

Н.Македонија - 06.10.2017

Есенска дератизација во општина Аеродром Со есенската дератизација во општина Аеродром ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки. Како што соопшти општина Аеродром, дератизацијата на глодачите ...

Есенска дератизација на 3.000 шахти

Вечер - 06.10.2017

Со есенската дератизација во општина Аеродром ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки. Како што соопшти општина Аеродром, дератизацијата на глодачите ја врши Центарот за јавно здравје - ...