TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Црната чанта на Тито ја открива најголемата тајна на Јосип Броз: Маршалот до смрт не се одвојувал од неа - кога конечно ...

Сител - 12.10.2017

Еден од луѓето од опкружувањето на Јосип Броз кој се посомневал и кој подоцна тврдел дека има докази дека Тито не е личноста кој што се преставувал, е неговиот личен доктор Александар Мутановиќ.

Тито до смртта не се делел од црната автовка - во неа се криела голема тајна

Press24 - 12.10.2017

Еден од луѓето од опкружувањето на маршалот Јосип Броз Тито, открива зошто тој не можел без својата црна автовка и зошто до себе ја чувал до смртта. - Тито имаше автовка од змиска кожа и секаде ја носеше со себе, беше до него и пред смртта, не се ...

ЦРНАТА ТАШНА ЈА ОТКРИ НАЈГОЛЕМАТА ТАЈНА НА ТИТО: Кога ја отвориле виделе кој се крие позади тој идентитет !

Маркукуле - 13.10.2017

Еден од луѓето кои биле постојано со Јосип Броз, а кој покасно тврдел дека има докази дека Тито не е личноста за која се претставува, е личниот лекар Александар Матуновиќ. Тој го лечел маршалот од 1975 до 1979 година, односно до неговата смрт.

Тито до смртта не се делел од црната автовка – во неа се криела голема тајна

Кумановски м. - 13.10.2017

loading... Еден од луѓето од опкружувањето на Јосип Броз кој се посомневал и кој подоцна тврдел дека има докази дека Тито не е личноста кој што се преставувал, е неговиот личен доктор Александар Мутановиќ.