TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поранешниот албански премиер Фатос Нано, по нередите во 1998 година, се криел во Македонија

Макфакс - 13.09.2017

Поранешниот шеф на албанската тајна служба, Фатос Клоси, изјави дека по распадот на системот и институциите во Албанија во 1998 година и заземањето на зградата на владата во Тирана од страна на демонстрантите, тогашниот премиер Фатос Нано заедно со ...

Фатос Нано по нередите во 1998 година се криел во Македонија

Вечер - 13.09.2017

Поранешниот шеф на албанската тајна служба, Фатос Клоси, изјави дека по распадот на системот и институциите во Албанија во 1998 година и заземањето на зградата на владата во Тирана од страна на демонстрантите, тогашниот премиер Фатос Нано заедно со ...

Поранешниот албански премиер Фатос Нано, по нередите во 1998 година, се криел во Македонија

Точка - 13.09.2017

Поранешниот шеф на албанската тајна служба, Фатос Клоси, изјави дека по распадот на системот и институциите во Албанија во 1998 година и заземањето на зградата на владата во Тирана од страна на демонстрантите, тогашниот премиер Фатос Нано заедно со ...