TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Одмаздата на незадоволниот сопственик на Škodа Octavia

Високи Октани - 20.03.2017

Разочараниот сопственик изјави дека неговата најголема грешка е што кога ја купил колата не купил и две магариња, кои би ја влечеле секогаш кога ќе се расипе Сопственик незадоволен од квалитетот на сервисот и рекламациите на својата Škoda Octavia, ...

Еволуцијата на VW Golf GTI во последните 40 години (ВИДЕО)

Додај Гас - 20.03.2017

Пред нешто повеќе од 40 години, група инженери од Volkswagen го земале тогаш најновиот вбризгувачки систем на Bosch и го инсталирале во моторот на Audi 80. Сето тоа го ставиле под капакот на тогашниот Golf и држеле палци со надеж проектот да им биде ...