TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Словенечките разузнавачи почнаа штрајк за повисоки плати

Макфакс - 07.12.2017

Вработените во Словенечката разузнавачка агенција (СОВА) почнаа штрајк барајќи повисоки плати и подобри работни услови. Министерот за јавна администрација на Словенија, Борис Копривникар, изјави дека штрајкот е „вистинско изненадување“.

Штрајкуваат словенечките разузнавачи

+инфо - 06.12.2017

Агентите се незадоволни од платите и условите за работа. Службениците на словенечката разузнавачка агенција (СОВА) од крајот на минатата недела се во штрајк, незадоволни од платите и условите за работа.

Словенечките разузнувачи започнаа штрајк за повисоки плати

Вечер - 07.12.2017

Вработените во Словенечката разузнавачка агенција (СОВА) започнаа штрајк, барајќи повисоки плати и подобри работни услови. Министерот за јавна администрација на Словенија, Борис Копривникар, изјави дека штрајкот е „вистинско изненадување“.

Словенечката разузнавачка служба (СОВА) во бел штрајк, медиумски написи ги потврди владата

ТВ21 - 06.12.2017

Службениците на словенечката разузнавачка агенција (СОВА) од крајот на минатата недела се во штрајк, незадоволни од платите и условите за работа. Таа информација денеска ја потврди Синдикатот на вработените во државната администрација и владата на ...

Словенечките разузнувачи започнаа штрајк за повисоки плати

Орбис - 07.12.2017

Вработените во Словенечката разузнавачка агенција (СОВА) започнаа штрајк, барајќи повисоки плати и подобри работни услови. Министерот за јавна администрација на Словенија, Борис Копривникар, изјави дека штрајкот е „вистинско изненадување“.

Словенечката разузнавачка служба (СОВА) во бел штрајк, медиумски написи ги потврди владата...

Н.Македонија - 06.12.2017

Словенечката разузнавачка служба (СОВА) во бел штрајк, медиумски написи ги потврди владата Службениците на словенечката разузнавачка агенција (СОВА) од крајот на минатата недела се во штрајк, незадоволни од платите и условите за работа.

Словенечките разузнавачи почнаа штрајк за повисоки плати

Локално - 07.12.2017

Вработените во Словенечката разузнавачка агенција (СОВА) почнаа штрајк барајќи повисоки плати и подобри работни услови. Министерот за јавна администрација на Словенија, Борис Копривникар, изјави дека штрајкот е „вистинско изненадување“.

Штрајкуваат службениците во Словенечката разузнавачка агенција

А1 On - 06.12.2017

Од крајот на минатата недела штрајкуваат службениците во Словенечката разузнавачка агенција (СОВА) незадоволни од платите и условите за работа. Оваа информација денеска ја потврди Синдикатот на вработените во државната администрација и словенечката ...