TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брат на мафијаш брутално претепа новинар на интервју (ВИДЕО)

МКД - 10.11.2017

Обвинителството во Рим отвори истрага откако брат на познат локален мафијаш физички нападна новинар на телевизијата РАИ за време на интервју. По прашањето за пријателството со локален претставник на неофашистичкото движење Казапаунд, Роберто Спада ...

Со глава во нос, а потоа и со палка! Брат на мафијаш брутално претепал новинар за време на интервју

Точка - 10.11.2017

Обвинителството во Рим отворило истрага откако братот на локално познат мафијаш физички нападнал новинар од телевизијата "RAI" за време на интервју. По прашањето за пријателството со локалниот претставник на неофашистичкото движење "Казапаунд", ...

ВИДЕО: Неофашист изврши напад врз новинар од телевизијата „РАИ“

А1 On - 10.11.2017

Лицето Роберто Спада изврши напад врз новинар од италијанската телевизија „РАИ“ при интервју во Остија. Новинарот правел интервју во Остија, откако неофашистичкото и антимигрантското движење Казапаунд оствари голема победа на изборите што беа ...

Неофашист изврши напад врз новинар од телевизијата „РАИ“ (ВИДЕО)

+инфо - 10.11.2017

Лицето Роберто Спада изврши напад врз новинар од италијанската телевизија „РАИ“ при интервју во Остија. Лицето Роберто Спада изврши напад врз новинар од италијанската телевизија „РАИ“ при интервју во Остија.

ВИДЕО: Во Италија, брат на мафијаш среде интервју претепа новинар на РАИ

Поглед - 09.11.2017

Новинар на италијанската РАИ беше физички нападнат и претепан за време на среде интервју што го регистрираше и камерата. Напаѓачот по име Роберт Спадо е брат на италијански мафијас Кармин кој во 2016 година беше осуден на 10 години затвор поради ...

Брат на италијански мафијаш нападнал новинар зошто не му се допднале неговите прашања (видео)

Newsroom - 10.11.2017

Обвинителството во Рим отвори истрага откако брат на познат локален мафијаш физички нападна новинар на телевизијата РАИ за време на интервју. По прашањето за наводното пријателството со локален претставник на неофашистичкото движење „Казапаунд“, ...

ВИДЕО: Неофашист изврши напад врз новинар од телевизијата „РАИ“

Орбис - 10.11.2017

Лицето Роберто Спада изврши напад врз новинар од италијанската телевизија „РАИ“ при интервју во Остија. Новинарот правел интервју во Остија, откако неофашистичкото и антимигрантското движење Казапаунд оствари голема победа на изборите што беа ...

Неофашист изврши напад врз новинар од телевизијата „РАИ“ (Видео)

Република - 10.11.2017

Лицето Роберто Спада изврши напад врз новинар од италијанската телевизија „РАИ“ при интервју во Остија. Новинарот правел интервју во Остија, откако неофашистичкото и антимигрантското движење Казапаунд оствари голема победа на изборите што беа ...

(ВИДЕО) Неофашист претепа италијански новинар среде интервју

Нова ТВ - 10.11.2017

Новинар на италијанската телевизија РАИ е нападнат среде интервју од припадник на неофашистичкото и антимигрантското движење Казапаунд во Остија, во околината на Рим. Новинарот Даниеле Пиервинченци разговарал со Роберто Спада, инаку брат на шефот на ...