TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Првата менструација по породувањето

Мама365 - 20.03.2017

Според статистичките податоци, кај мајките кои дојат, првата менструација по породувањето настапува малку подоцна одколку кај мајките кои не го дојат своето бебе. Причина за тоа одложување на месечното крварење е присуството на хормони кои се лачат ...

Секс за време на менструација ?

Нетпрес - 20.03.2017

Често има полемики дали двојките треба да имаат односи кога жената има менструација. На некои од нив тоа не им е хигиенски, додека други токму во тој период не можат да оддолеат. Лекарите велат дека за време на циклусот женските генитални органи не ...

Секс за време на менструација ?

Вистина.мк - 20.03.2017

Често има полемики дали двојките треба да имаат односи кога жената има менструација. На некои од нив тоа не им е хигиенски, додека други токму во тој период не можат да оддолеат. Лекарите велат дека за време на циклусот женските генитални органи не ...