TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По балкански медали во Едрене

SportMedia - 10.11.2017

Селекцијата настапува со 19 натпреварувачи во сите возрасни категории кој го предводи претседателот на МТФ Борче Костовски. Од стручниот штаб очекуваат успеси на нашите натпреварувачи, како и на минатото Балканско првенство, односно повеќе златни ...

Таеквондо репрезентацијата ги почнува борбите за медали на Балканското првенство

IPON - 10.11.2017

Таеквондо репрезентацијата од денеска до недела учествува на Балканското првенство во Едрене, Турција. Селекцијата настапува во најдобриот состав. Од стручниот штаб очекуваат успеси на нашите натпреварувачи како и на минатото Блакснско.