TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жена нашла добитна грепка од 1 милион долари, сопругот мислел дека е шега

Кајгана - 07.12.2017

Роса Ибара нашла добитна грепка од Лотарија на Вирџинија од 1 милион долари во ранецот на сопругот. На новинарите подоцна им рекла дека мислела дека грепката е потрошена или безвредна. Жената од Тексас рече дека заедно со сопругот отишле во ...

Американка нашла добитен тикет од 500.000 долари

+инфо - 07.12.2017

Ливчето го покажала на сопругот, кој рекол дека му го дал пријател и дека го ставил во ранец откако го изгребал, мислејќи дека е шега. Американка пронашла добитно ливче од Лотарија на Вирџинија од половина милион долари, во ранецот на својот сопруг.

Американка нашла добитен тикет од 500.000 долари

МК News - 07.12.2017

Американка пронашла добитно ливче од Лотарија на Вирџинија од половина милион долари, во ранецот на својот сопруг. Роса Ибара од Тексас раскажала како таа и сопругот отишле во Вирџинија за тој да работи на градилиште.