TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За него велат дека е најсреќниот човевк на светот – Има две девојки и деца и тројцата спијат заедно

Репортер - 19.05.2017

Адам Лајонс (36) од источен Лондон живее со две девојки, и за Индипендент открива дека наскоро треба да стане татко по втор пат, и дека оваа чудна заедница одлучила да своите деца ги одгледува во тројна врска.

(ФОТО+ВИДЕО) За него велат дека е најсреќниот човек во светот: Има две девојки и со двете има деца

Маркукуле - 20.05.2017

Адам Лајонс (36) од источен Лондон живее со своите две девојки и за “Индепендент” открива дека наскоро ќе стане татко по втор пат и дека оваа чудна заедница одлучила своите деца да ги одгледува во тројна врска.