TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На собирот во Лондон на ИТ Европа – Награди за Софтвер и Одличен квалитет

Бизнис Вести - 09.11.2017

Сорсикс Интернационал , амбициозната австралиско-македонска компанија за современи технологии, ја доби наградата за најиновативно и најдобро искористено владино/институционално решение на годината, за производот наречен Пинга.

ИТ-решението за „Мој термин“ оценето како најиновативно во Европа

Слободен Печат - 10.11.2017

„Сорсикс интернационал“ доби награда за најиновативно и најдобро искористено владино/институционално решение во 2017 година. „Сорсикс интернационал“, амбициозна австралиско-македонска компанија за современи технологии, ја доби наградата за ...

ИТ-решението за „Мој термин“ оценето како најиновативно во Европа

+инфо - 10.11.2017

„Сорсикс интернационал“ доби награда за најиновативно и најдобро искористено владино/институционално решение во 2017 година. „Сорсикс интернационал“, амбициозна австралиско-македонска компанија за современи технологии, ја доби наградата за ...

ИТ-решението за „Мој термин“ оценето како најиновативно во Европа

Република - 10.11.2017

„Сорсикс интернационал“, амбициозна австралиско-македонска компанија за современи технологии, ја доби наградата за најиновативно и најдобро искористено владино-институционално решение на годината, за платформата наречена „Пинга“.