TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пандишпанот нема да се исуши со еден трик - не постои полесен начин

Press24 - 09.11.2017

Сите сакаме совршен пандишпан за торта, а она што ни е уште поважно бидејќи не се јаде за еден ден е секако не само да испадне добро, туку и да остане како првиот ден и да не се суши. Сега има еден трик за тоа.

Направете го овој трик и пандишпанот никогаш нема да ви се суши

Пулс24 - 10.11.2017

Направете го овој трик и пандишпанот никогаш нема да ви се суши Сите сакаме совршен пандишпан за торта, а она што ни е уште поважно бидејќи не се јаде за еден ден е секако не само да испадне добро, туку и да остане како првиот ден и да не се суши.