TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Alitalia откажа 200 летови

Денар - 20.03.2017

Италијанскиот авиопревозник Alitalia укина 40 отсто од летовите во денешниот распоред. Авиокомпанијата ја објави листата со откажаните околу 200 летови, вклучувајќи до Брисел, Лондон и Франкфурт, пренесоа медиумите.

Отежнат авиосообраќајот во Италија поради штрајк на вработените на аеродромите

Мета - 20.03.2017

Авионскиот сообраќај во Италија денеска ќе биде отежнат поради штрајкот на аеродромските работници, меѓу кои и контролорите за летање, соопштија синоќа синдикатите. Контролорите за летање се повикани на синдикален штрајк во периодот од 13 до 17 ...

Синдикатот на локалните власти во Грција за утре најави штрајк

Телевизија Нова - 20.03.2017

Синдикатот на вработените во локалните власти во Грција за утре свика штрајк на национално ниво со кој бараат да им се исплатат заостанатите плати. Во рамките на штрајкот, вработените во локалните власти нема да работат до 13 часот и 30 минути, до ...

Синдикатот на локалните власти во Грција за утре најави штрајк

А1 On - 20.03.2017

Синдикатот на вработените во локалните власти во Грција за утре свика штрајк на национално ниво со кој бараат да им се исплатат заостанатите плати. Во рамките на штрајкот, вработените во локалните власти нема да работат до 13 часот и 30 минути, до ...

Синдикатот на локалните власти во Грција за утре најави штрајк

Сител - 20.03.2017

Синдикатот на вработените во локалните власти во Грција за утре свика штрајк на национално ниво со кој бараат да им се исплатат заостанатите плати. Во рамките на штрајкот, вработените во локалните власти нема да работат до 13 часот и 30 минути, до ...

Синдикатот на локалните власти во Грција за утре најави штрајк

+инфо - 20.03.2017

Во рамките на штрајкот, вработените во локалните власти нема да работат до 13.30 часот, до кога и повеќето работат со странки. Синдикатот на вработените во локалните власти во Грција за утре свика штрајк на национално ниво со кој бараат да им се ...

Синдикатот на локалните власти во Грција за утре најави штрајк

Курир - 20.03.2017

Синдикатот на вработените во локалните власти во Грција за утре свика штрајк на национално ниво со кој бараат да им се исплатат заостанатите плати. Во рамките на штрајкот, вработените во локалните власти нема да работат до 13 часот и 30 минути, до ...

Синдикатот на локалните власти во Грција за утре најави штрајк...

Н.Македонија - 20.03.2017

Синдикатот на локалните власти во Грција за утре најави штрајк Синдикатот на вработените во локалните власти во Грција за утре свика штрајк на национално ниво со кој бараат да им се исплатат заостанатите плати.

Синдикатот на локалните власти во Грција за утре најави штрајк

Локално - 20.03.2017

Синдикатот на вработените во локалните власти во Грција за утре свика штрајк на национално ниво со кој бараат да им се исплатат заостанатите плати. Во рамките на штрајкот, вработените во локалните власти нема да работат до 13 часот и 30 минути, до ...