TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конференција „Заробена држава – политички, социјални и економски интереси“

Локално - 07.12.2017

По повод меѓународниот Ден на борба против корупција денеска во Скопје ќе се одржи конференција „Заробена држава – политички, социјални и економски интереси“, во организација на платформата на граѓански организации (ГО) за борба против корупција.

Конференција „Заробена држава – политички, социјални и економски интереси“

А1 On - 07.12.2017

По повод меѓународниот Ден на борба против корупција денеска во Скопје ќе се одржи конференција „Заробена држава – политички, социјални и економски интереси“, во организација на платформата на граѓански организации (ГО) за борба против корупција.

Виртуелен состанок по повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата

Сител - 05.12.2017

По повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата, Амбасадата на САД во Скопје, во соработка со aмериканските катчиња во Македонија ќе организира виртуелен состанок со група експерти каде ќе се дискутираат креативни начини за борба против ...

Конференција „Заробена држава – политички, социјални и економски интереси“

Сител - 07.12.2017

По повод меѓународниот Ден на борба против корупција денеска во Скопје ќе се одржи конференција „Заробена држава – политички, социјални и економски интереси“, во организација на платформата на граѓански организации (ГО) за борба против корупција.

Амбасадата на САД организира виртуелен состанок за борба против корупцијата

Р.С.Европа - 05.12.2017

Амбасадата на САД во Скопје во соработка со американските катчиња во Македонија денеска во 18 часот ќе организира виртуелен состанок на кој ќе се дискутираат креативни начини за борба против корупцијата.

Виртуелен состанок по повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата

Вечер - 05.12.2017

По повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата, Амбасадата на САД во Скопје, во соработка со aмериканските катчиња во Македонија ќе организира виртуелен состанок со група експерти каде ќе се дискутираат креативни начини за борба против ...

Конференција „Заробена држава – политички, социјални и економски интереси“

CivilMedia - 07.12.2017

По повод меѓународниот Ден на борба против корупција денеска во Скопје ќе се одржи конференција „Заробена држава – политички, социјални и економски интереси“, во организација на платформата на граѓански организации (ГО) за борба против корупција.

Виртуелен состанок по повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата

А1 On - 05.12.2017

По повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата, Амбасадата на САД во Скопје, во соработка со aмериканските катчиња во Македонија ќе организира виртуелен состанок со група експерти каде ќе се дискутираат креативни начини за борба против ...

Виртуелен состанок по повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата

Орбис - 05.12.2017

По повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата, Амбасадата на САД во Скопје, во соработка со aмериканските катчиња во Македонија ќе организира виртуелен состанок со група експерти каде ќе се дискутираат креативни начини за борба против ...

Виртуелен состанок по повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата

Точка - 05.12.2017

По повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата, Амбасадата на САД во Скопје, во соработка со aмериканските катчиња во Македонија ќе организира виртуелен состанок со група експерти каде ќе се дискутираат креативни начини за борба против ...

Виртуелен состанок по повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата

Денар - 05.12.2017

По повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата, Амбасадата на САД во Скопје, во соработка со aмериканските катчиња во Македонија ќе организира виртуелен состанок со група експерти каде ќе се дискутираат креативни начини за борба против ...

Виртуелна дискусија за борбата против корупцијата организира Амбасадата на САД

Мета - 05.12.2017

По повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата, Амбасадата на САД во соработка со американските катчиња во Македонија ќе организира виртуелен состанок со група експерти, на кој ќе се изнесуваат креативни начини за борба против корупцијата.

Амбасадата на САД организира виртуелен состанок за борба против корупцијата

Студенти - 05.12.2017

Амбасадата на САД во Скопје во соработка со американските катчиња во Македонија денеска во 18 часот ќе организира виртуелен состанок на кој ќе се дискутираат креативни начини за борба против корупцијата.