TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фестивалот „Си денс“ на Црна Гора ѝ донесе 9,9 милиони евра

Макфакс - 06.10.2017

Овогодишното издание на фестивалот „Си денс“ ѝ донесе на црногорската економија 9,9 милиони евра, покажа истражувањето што го спроведе ТИМ Центарот. „Низ капијата на фестивалот во текот на трите дена и ноќи поминаа 65 илјади посетители од повеќе од ...

Црна Гора заработи 9,9 милиони евра од фестивалот „Си денс“

Денар - 06.10.2017

Овогодишното издание на фестивалот „Си денс“ ѝ донесе на црногорската економија 9,9 милиони евра, покажа истражувањето што го спроведе ТИМ Центарот. „Низ капијата на фестивалот во текот на трите дена и ноќи поминаа 65 илјади посетители од повеќе од ...