TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Две девојки фатени како крадат облека во скопски шопинг центар

Република - 09.11.2017

Две девојки направиле план како да си ја подноват гардеробата без за тоа да се потрошат пари. Девојките во детали скроиле план, одбрале облека, успеале да ја скријат, но при обидот да ја напуштат продавницата каде што “пазареле“, биле запрени и ...

Две девојки фатени како крадат облека во скопски шопинг центар

Exclusive.mk - 09.11.2017

Две девојки направиле план како да си ја подноват гардеробата без за тоа да се потрошат пари. Девојките во детали скроиле план, одбрале облека, успеале да ја скријат, но при обидот да ја напуштат продавницата каде што “пазареле“, биле запрени и ...

Драма во шопинг центар во Скопје: Девојки фатени како крадат

Курир - 09.11.2017

-Кражбата е евидентирана дека се случила вчера во бутик лоциран во скопски шопинг центар. Во 20,40 часот, физичкото обезбедување телефонски го контактирало дежурниот оперативен центар, барајќи во објектот да се прати патрола.

Девојки краделе облека во шопинг центар во Скопје

Нетпрес - 09.11.2017

Две девојки направиле план како да си ја подноват гардеробата без за тоа да се потрошат пари. Девојките во детали скроиле план, одбрале облека, успеале да ја скријат, но при обидот да ја напуштат продавницата каде што “пазареле“, биле запрени и ...

Драма: Во шопинг центар во Скопје фатени девојки како крадат

Пулс24 - 09.11.2017

Две девојки направиле план како да си ја подноват гардеробата без за тоа да се потрошат пари. Девојките во детали скроиле план, одбрале облека, успеале да ја скријат, но при обидот да ја напуштат продавницата каде што “пазареле“, биле запрени и ...

Девојки краделе облека во шопинг центар во Скопје

Точка - 09.11.2017

Две девојки направиле план како да си ја подноват гардеробата без за тоа да се потрошат пари. Девојките во детали скроиле план, одбрале облека, успеале да ја скријат, но при обидот да ја напуштат продавницата каде што “пазареле“, биле запрени и ...

Девојки фатени како крадат во шопинг центар во Скопје

Скопје инфо - 09.11.2017

Две девојки направиле план како да си ја подноват гардеробата без за тоа да се потрошат пари. Девојките во детали скроиле план, одбрале облека, успеале да ја скријат, но при обидот да ја напуштат продавницата каде што “пазареле“, биле запрени и ...

Девојки краделе облека во шопинг центар во Скопје

Скопје24 - 09.11.2017

Две девојки направиле план како да си ја подноват гардеробата без за тоа да се потрошат пари. Девојките во детали скроиле план, одбрале облека, успеале да ја скријат, но при обидот да ја напуштат продавницата каде што “пазареле“, биле запрени и ...