TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФРАНКФУРТ 2017: Borgward Isabella концепт

Високи Октани - 13.09.2017

Непосредно пред почетокот на продажбата на своите први SUV/crossover модели, Borgward дојде во Франкфурт со многу интересен концепт По неколку најави минатите месеци, пред нас е конечно Borgward Isabella концептот, модерна интерпретација на ...

Borgward Isabella (фото-галерија) :: Убав автомобил мора да има и убаво име

Авто Магазин - 13.09.2017

Новата германска марка Borgward ќе започне да го продава својот прв модел пред крајот на годинава. Додека светот чека на него, тие во Франкфурт дојдоа со нов концепт Isabella, кој претставува модерна интерпретација на истоимениот модел кој се ...