TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Напивка што ќе ви ја поправи крвната слика

Репортер - 19.10.2017

Намалувањето на нивото на хемоглобин во крвта, независно од бројот на црвени крвни клетки (еритроцити), го намалува капацитетот на крвта да го пренесува кислородот, што доведува до анемија.

Овој напиток ќе ја подобри вашата крва слика

Press24 - 19.10.2017

Намалувањето на нивото на хемоглобин во крвта, независно од бројот на црвени крвни клетки (еритроцити), го намалува капацитетот на крвта да го пренесува кислородот, што доведува до анемија.

Зголемен билирубин е опасен – вака излечете се природно

Gotvi.mk - 18.10.2017

Црвените крвни зрнца стареат, хемоглобинот се разградува, па создава билирубин кој паува во телото и се исфрла, но сепак мала количина останува, а таа може да доведе до проблеми и болести.