TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се продлабочува австралиската криза за двојните државјанства

Сител - 14.11.2017

Кризата поврзана со државјанствата, што ја погоди Владата на австралискиот премиер Малком Турнбул, денеска се продлабочи откако пратеничката Џеки Ламби, беше принудена да го напушти Парламент.

Се продлабочува австралиската криза за двојните државјанства

+инфо - 14.11.2017

Двојното државјанство е забрането со австралискиот Устав, се цел да се спречи пристрасност. Кризата поврзана со државјанствата, што ја погоди Владата на австралискиот премиер Малком Турнбул, денеска се продлабочи откако пратеничката Џеки Ламби, беше ...

Се продлабочува австралиската криза за двојните државјанства...

Н.Македонија - 15.11.2017

Се продлабочува австралиската криза за двојните државјанства Кризата поврзана со државјанствата, што ја погоди Владата на австралискиот премиер Малком Турнбул, вчера се продлабочи откако пратеничката Џеки Ламби, беше принудена да го напушти ...