TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Буџаку: Бојаровски мисли дека ако ме оцрни ќе стане директор на ЦУК

Макфакс - 07.12.2017

ЦУК има буџет од 220 илјади денари и ручекот со шесте членови од јапонската асоцијација е платен со тие пари. Се работи за еден, а не за шест ручеци. Вака в.д директорот на Центарот за управување со кризи (ЦУК), Агрон Буџаку се брани на обвинувањата ...

(ВИДЕО) Буџаку: Бојаровски мисли дека ако ме оцрни ќе стане директор на ЦУК

А1 On - 07.12.2017

ЦУК доби благодарница од Џајка, јапонската асоцијација за помош во кризи и тоа е одговорот на прашањето дали во ЦУК се вработени професионалци или непрофесионалци, рече В.д. директорoт на Центарот за управување со кризи, Агрон Буџаку по прес ...

Синдикатот бара професионални кадри да раководат со ЦУК

24 Вести - 07.12.2017

Синдикат на вработените во Центарот за управување со кризи на Владата на Македонија на денешната прес конференција побара професионален кадар за работа во ЦУК. Очекуваат за функционер – директор на ЦУК да се поставуваат професионалци од сферата на ...

(ВИДЕО) Бојаровски: Буџаку за ручеци трошел по 40 илјади денари, а нема за плати за вработените

А1 On - 07.12.2017

Во поглед на злоупотребите, евидентно е дека постојат од страна на в.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку и неговиот кабинет. Додека на синдикалците и на вработените не им исплатувал и им „завлекувал“ законски и симболични ...

Буџаку: Бојаровски мисли дека ако ме оцрни ќе стане директор на ЦУК

Вечер - 07.12.2017

ЦУК има буџет од 220 илјади денари и ручекот со шесте членови од јапонската асоцијација е платен со тие пари. Се работи за еден, а не за шест ручеци. Вака в.д директорот на Центарот за управување со кризи (ЦУК), Агрон Буџаку се брани на обвинувањата ...

Буџаку: Бојаровски мисли дека ако ме оцрни ќе стане директор на ЦУК

Локално - 07.12.2017

ЦУК доби благодарница од Џајка, јапонската асоцијација за помош во кризи и тоа е одговорот на прашањето дали во ЦУК се вработени професионалци или непрофесионалци, рече в.д. директорoт на Центарот за управување со кризи, Агрон Буџаку по прес ...

Бојаровски: Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

Макфакс - 07.12.2017

В.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку додека на синдикалците и на вработените не им исплатувал и им „завлекувал“ законски и симболични суми од 3 до 4 илјади денари, галантно трошел со својата картичка над 40 илјади денари ...

Буџаку: Бојаровски мисли дека ако ме оцрни ќе стане директор на ЦУК

Точка - 07.12.2017

ЦУК има буџет од 220 илјади денари и ручекот со шесте членови од јапонската асоцијација е платен со тие пари. Се работи за еден, а не за шест ручеци. Вака в.д директорот на Центарот за управување со кризи (ЦУК), Агрон Буџаку се брани на обвинувањата ...

Бојаровски: Буџаку за ручеци трошел по 40 илјади денари, а нема за плати за вработените

Локално - 07.12.2017

Во поглед на злоупотребите, евидентно е дека постојат од страна на в.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку и неговиот кабинет. Додека на синдикалците и на вработените не им исплатувал и им „завлекувал“ законски и симболични ...

Бојаровски: Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

Орбис - 07.12.2017

В.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку додека на синдикалците и на вработените не им исплатувал и им „завлекувал“ законски и симболични суми од 3 до 4 илјади денари, галантно трошел со својата картичка над 40 илјади денари ...

Бојаровски: Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

Вечер - 07.12.2017

В.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку додека на синдикалците и на вработените не им исплатувал и им „завлекувал“ законски и симболични суми од 3 до 4 илјади денари, галантно трошел со својата картичка над 40 илјади денари ...

Бојаровски: Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

Кајгана - 07.12.2017

В.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку додека на синдикалците и на вработените не им исплатувал и им „завлекувал“ законски и симболични суми од 3 до 4 илјади денари, галантно трошел со својата картичка над 40 илјади денари ...

Бојаровски: Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

Точка - 07.12.2017

В.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку додека на синдикалците и на вработените не им исплатувал и им „завлекувал“ законски и симболични суми од 3 до 4 илјади денари, галантно трошел со својата картичка над 40 илјади денари ...