TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

До крајот на неделата ќе продолжи исплатата на субвенциите

Сител - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите ќе продолжи до крајот на неделава. Се чека потписот на новоназначениот директор на Платежната Агенција Игор Златков. По завршување на формалностите околу официјалното преземање на директорската фотелја парите треба да легнат ...

Протестот на земјоделците во мирување, ги чекаат субвенциите

Алсат-М - 20.03.2017

Земјоделците го ставија најавениот протест во мирување, ќе ги чекаат ветените субвенции до среда. Ако надлежните ги изманипулираат и не ги исплатат ветените пари дополнително ќе одлучуваат кои ќе бидат нивните следни чекори.

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

А1 On - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Нетпрес - 20.03.2017

Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), Антикорупциската комисија веќе даде позитивно мислење за реализација на финансиската поддршка, средствата се обезбедени, преостанува уште Златков да го депонира потписот во ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Курир - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Канал5 - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Република - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Сител - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Press24 - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

МРТ - 20.03.2017

Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), Антикорупциската комисија веќе даде позитивно мислење за реализација на финансиската поддршка, средствата се обезбедени, преостанува уште Златков да го депонира потписот во ...

МЗШВ: Исплатата на субвенциите ќе продолжи деновиве

Точка - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве...

Н.Македонија - 20.03.2017

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата.

МЗШВ: Исплатата на субвенциите ќе продолжи

Телеграф - 20.03.2017

Субвенциите за 2016 година треба да се исплатат најдоцна до 30 јуни годинава, а за финансиска поддршка на земјоделството во 2017 година се обезбедени 100 милиони евра Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска ...

Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Вечер - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенциите ќе продолжи деновиве

Телевизија Нова - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

Земјоделците ги одложија протестите, чекаат директорски потпис за да добијат субвенции

+инфо - 20.03.2017

Доколку тоа не се реализира ќе одлучуваме што понатаму, вели Ристо Велков, лидерот на Сојузот на синдикати на земјоделци. Земјоделците ќе почекаат да се оствари ветувањето на Министерството за земјоделство и на новиот директор на Платежната агенција ...

Земјоделците деновиве треба да ги добијат субвенциите

Фактор - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела. Ова ќе следи откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција, Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Либертас - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Репортер - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функцијата. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...

МЗШВ: Исплатата на субвенците ќе продолжи деновиве

Бриф - 20.03.2017

Исплатата на субвенциите се очекува да продолжи оваа недела, откако денеска новоназначениот директор на Платежната агенција Игор Златков и официјално ќе стапи на функција. Според Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), ...