TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Носталгија: Легендарните телефони од нашето минато

Кајгана - 07.12.2017

Sony Ericsson t610 Sony Ericsson t610 е еден од нашите омилени мобилни - ситен, ама фенси. И покрај малата форма, имаше камера, Bluetooth и мал џојстик кој беше ептен користен ако сакавте да си играте.

Носталгија: Легендарните телефони од нашето минато

GSM.mk - 08.12.2017

Дали и вие сте биле горд сопстевник на некој од уредите на листата? Sony Ericsson t610 Sony Ericsson t610 е еден од нашите омилени мобилни - ситен, ама фенси. И покрај малата форма, имаше камера, Bluetooth и мал џојстик кој беше ептен користен ако ...