TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полни хотелите за Нова Година

А1 On - 10.11.2017

За новогодишните празници пополнети се хотелските капацитети во Берово, Охрид и Скопје, како од домашни така и од странски туристи. Ветон Груби од ЕТЦ Травел смета дека е потребно зголемување на капацитетите, како во квантитет, така и во ...

Бројчаникот на Заев никако да почне да врти

еМагазин - 07.12.2017

Во Саудиска Арабија деновиве беше спроведена масовна акција за справување со корупцијата во која беа уапсени 200 бизнисмени и политичари, а меѓу нив е и најбогатиот Арап во светот, принцот Алвалид бин Талал.

Полни хотелите за Нова Година

Орбис - 10.11.2017

За новогодишните празници пополнети се хотелските капацитети во Берово, Охрид и Скопје, како од домашни така и од странски туристи. Ветон Груби од ЕТЦ Травел смета дека е потребно зголемување на капацитетите, како во квантитет, така и во ...

Пополнети хотелите во Берово, Охрид и Скопје за Нова Година

Сител - 10.11.2017

Пополнети се хотелите во Берово, Охрид и Скопје за новогодишните празници. Македонија станува се поинтересна дестинација поради што, според туристичките работници, треба да се размислува за зголемување на хотелските капацитети.

Полни хотелите за Нова Година во Берово, Охрид и Скопје

Скопје24 - 10.11.2017

За новогодишните празници пополнети се хотелските капацитети во Берово, Охрид и Скопје, како од домашни така и од странски туристи. Ветон Груби од ЕТЦ Травел смета дека е потребно зголемување на капацитетите, како во квантитет, така и во ...

Пополнети хотелите во Берово, Охрид и Скопје за Нова Година

+инфо - 10.11.2017

Првпат, на барање на туристите, организирана е и чартер група од Анталија. Пополнети се хотелите во Берово, Охрид и Скопје за новогодишните празници. Македонија станува се поинтересна дестинација поради што, според туристичките работници, треба да ...

Пополнети хотелите во Берово, Охрид и Скопје за Нова Година

Шеталиште - 10.11.2017

Пополнети се хотелите во Берово, Охрид и Скопје за новогодишните празници. Македонија станува се поинтересна дестинација поради што, според туристичките работници, треба да се размислува за зголемување на хотелските капацитети.

Хотелите во Берово, Охрид и Скопје веќе пополнети за Нова година

Слободен Печат - 10.11.2017

Пополнети се хотелите во Берово, Охрид и Скопје за новогодишните празници. Македонија станува се поинтересна дестинација поради што, според туристичките работници, треба да се размислува за зголемување на хотелските капацитети.

Македонија очекува гости - Пополнети хотелите во Берово, Охрид и Скопје за Нова Година

Скопје инфо - 10.11.2017

Пополнети се хотелите во Берово, Охрид и Скопје за новогодишните празници. Македонија станува се поинтересна дестинација поради што, според туристичките работници, треба да се размислува за зголемување на хотелските капацитети.