TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Второто извлeкување од фискалната наградна игра вечерва

+инфо - 27.01.2014

Второто извлекување на наградите од играта „Фискална во рака- награда без мака“ ќе се одржи вечерва, со директен пренос на првата програма на МТВ кој ќе почне во 20 часот.

Второ извлекување од наградната „Фискална во рака – награда без мака“

А1 On - 27.01.2014

Второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“ ќе се одржи вечерва во 20 часот и ќе биде пренесувано на МРТ1. Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои е пристигнати ...

Вечер на МРТ1 второ извлекување од „Фискална во рака- награди без мака“

МРТ - 27.01.2014

Второто извлекување за наградната игра ќе се реализира вечер со пренос во живо на МРТ1 од 20 часот. За учество во второто извлекување ковертите во наменските кутии можеа да се оставаат до вчера вечер ...

Вечерва второ извлекување од наградната „Фискална во рака - награда без мака“

Сител - 27.01.2014

Второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака - награда без мака“ ќе се одржи вечерва во 20 часот и ќе биде пренесувано на МРТ1. Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои е пристигнати ...

Вечер второ извлекување од наградната игра “Фискална во рака-награда без мака”

Економски - 27.01.2014

Второто извлекување за наградната игра ќе се реализира вечерва со пренос во живо на МРТ1 од 20 часот. За учество во второто извлекување ковертите во наменските кутии можеа да се оставаат до вчера до ...

Второ извлекување од наградната „Фискална во рака - награда без мака“

Канал5 - 27.01.2014

Второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака - награда без мака“ ќе се одржи вечерва во 20 часот. Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои се пристигнати на адресата на Државна ...

Вечер сите пред телевизор - второ извлекување од „Фискална во рака - награда без мака“

Press24 - 27.01.2014

Второто извлекување од наградната игра „Фискална во рака - награда без мака“ ќе се одржи вечерва во 20 часот. Извлекувањето ќе биде пренесувано на МРТ1.

Второ извлекување од наградната „Фискална во рака – награда без мака“

Денар - 27.01.2014

Второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“ ќе се одржи вечерва во 20 часот и ќе биде пренесувано на МРТ1. Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои е пристигнати ...

Вечер второ извлекување од „Фискална во рака - награда без мака“

Идивиди - 27.01.2014

/ Скопје, 27 јануари 2014 (МИА) - Второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака - награда без мака“ ќе се одржи вечерва во 20 часот и ќе биде пренесувано на МРТ1.

Вечерва второ извлекување од наградната „Фискална во рака – награда без мака“

Нетпрес - 27.01.2014

Второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“ ќе се одржи вечерва во 20 часот и ќе биде пренесувано на МРТ1. Во денешното извлекување учествуваат сите коверти кои е ...

Второ извлекување од наградната „Фискална во рака – награда без мака“

Телеграф - 27.01.2014

Главната награда за ова извлекување е автомобил „фолксваген поло“, а ќе се доделат и 150 ваучери во вредност од 1.000 до 60.000 денари Второто извлекување од наградната игра „Фискална во рака – ...

Второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“

Бриф - 27.01.2014

Второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“ ќе се одржи вечерва во 20 часот и ќе биде пренесувано на МРТ1. Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои се ...

Вечерва второ извлекување од наградната „Фискална во рака – награда без мака“

Либертас - 27.01.2014

Второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“ ќе се одржи вечерва во 20 часот и ќе биде пренесувано на МРТ1. Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои е пристигнати ...

Ново извлекување на „Фискална во рака – награда без мака“

Република - 27.01.2014

Новото, второ по ред извлекување од наградната игра „Фискална во рака-награда без мака”, ќе се одржи вечерва во 20 часот, а ќе го пренесува МТВ. Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои се ...

Ново извлекување за "Фискална во рака - награда без мака"

Вечер - 27.01.2014

Второ извлекување од наградната игра "Фискална во рака - награда без мака" ќе се одржи вечерва во 20 часот и ќе биде пренесувано на МРТ1. Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои е пристигнати ...

Вечерва второ извлекување од наградната "Фискална во рака – награда без мака"

Точка - 27.01.2014

Второ извлекување од наградната игра "Фискална во рака – награда без мака" ќе се одржи вечерва во 20 часот и ќе биде пренесувано на МРТ1. Во денешното извлекување учествуваат сите коверти кои е ...

Вечерва второ извлекување од наградната „Фискална во рака - награда без мака“

Скопје инфо - 27.01.2014

Второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака - награда без мака“ ќе се одржи вечерва во 20 часот и ќе биде пренесувано на МРТ1. Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои е пристигнати ...

Вечерва ново извлекување од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“

Sky - 27.01.2014

Вечерва со почеток од 20:00 часот ќе се оддржи второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“. Извелекувањето ќе биде пренесувано на МРТ1 а во него ќе учествуваат сите ...

Вечерва во 20 часот второ излекување од “Фискална во рака – награда без мака“

Популарно - 27.01.2014

Второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“ ќе се одржи вечерва во 20 часот и ќе биде пренесувано на МРТ1. Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои е пристигнати ...

Второ извлекување од наградната „Фискална во рака – награда без мака“

Денешен - 27.01.2014

Второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“ ќе се одржи вечерва во 20 часот и ќе биде пренесувано на МРТ1. Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои е пристигнати ...

Ново извлекување за „Фискална во рака – награда без мака“

еВести - 27.01.2014

Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои е пристигнати на адресата на Државна лотарија на Македонија за наградната игра до ноќеска во 24 часот.

Вечерва второ извлекување за „Фискална во рака – награда без мака“

За Се - 27.01.2014

Вечерва во 20 часот ќе се одржи второ извлекување од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“ кое ќе биде пренесувано на МРТ1. Во ова извлекување учествуваат сите коверти кои е ...

Граѓаните масовно испраќаат фискални сметки за наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“ / Фото – Лидер

Lider - 26.01.2014

Граѓаните на Република Македонија масовно праќаат фискални сметки за наградната игра ,,Фискална во рака – награда без мака”. За потсетување Државна лотарија на Македонија постави два нови пункта за ...

Два нови пункта во Скопје за ковертите во наградната со фискалните

Хитпортал - 24.01.2014

Д ржавна лотарија на Македонија постави два нови пункта за испраќање на пликовите за наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“. Како што соопштуваат од Државната лотарија на Македонија ...

Ставрески му ги врачи клучевите на добитникот на станот од првото извлекување

Економски - 25.01.2014

Вицепремиерот и министер за финансии Зоран Ставрески денеска ги врачи клучевите од станот на добитникот од наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“.