TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мисајловски: Иако не го ветивме, се прави патот во Македонски брод

Курир - 06.10.2017

-Многу луѓе ми велеа „не ги започнувај некои проекти бидејќи не можете да ги завршите“. Не само што ги започнав, туку многу нови кои што не беа ветени ги правевме. Пред некој ден баш ми пратија слика, се прави патот во Македонски Брод, ми се наполни ...

Мисајловски: Иако не го ветивме, се прави патот во Македонски брод

Сител - 06.10.2017

Додека бев министер за транспорт и врски, граѓаните на Македонски Брод побараа да биде направен патот. Јас тоа го немав ветено, но патот почна да се прави, истакна Владо Мисајловски, кандидат за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Ѓорче Петров.