TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

Макфакс - 20.03.2017

Светскиот ден на раскажување приказни се одбележа со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ во градската библиотека „Браќа Миладиновци.

„Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

Скопје инфо - 20.03.2017

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат средба со деца-првачиња кои ќе слушнат ...

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

Пулс24 - 20.03.2017

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс Ламина“ им донираа 40 комплети од едицијата „Бајки од Македонија“ на градските библиотеките во Македонија за да помогнат во збогатувањето на нивниот книжевен ...

„Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

Радио МОФ - 20.03.2017

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат средба со деца-првачиња кои ќе слушнат ...

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

Фактор - 20.03.2017

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ се одбележа Светскиот ден на раскажување приказни.

Движењето „Браво сине“ и „Арс ламина“ организираат средба со најмладите во библиотеката „Браќа Миладиновци“

МКД - 20.03.2017

По повод Светскиот ден на раскажувањето сказни, ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ од Скопје, Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине!“ и издавачката куќа „Арс ламина“ на 20 март, во 13 часот, организираат средба со ...

Со читање на приказните од „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

+инфо - 20.03.2017

Едицијата „Бајки од Македонија“ е составена од „Вејко Северко“, „Двата цара“, „Момчето што се скри во златното јаболко“ и „Девојчето и 12-те месеци“. Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште ...

„Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

Канал 77 - 20.03.2017

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат средба со деца-првачиња кои ќе слушнат ...

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

Иновативност - 20.03.2017

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс Ламина“ им донираа 40 комплети од едицијата „Бајки од Македонија“ на градските библиотеките во Македонија за да помогнат во збогатувањето на нивниот книжевен ...

Приказни од едицијата „Бајки од Македонија“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни

Cooltura - 20.03.2017

По повод Светскиот ден на раскажувањето сказни, Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ денеска, 20 март, во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираат средба со деца-првачиња кои ...

Со „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни

А1 On - 20.03.2017

Со читање приказни од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ беше одбележан Светскиот ден на раскажување сказни.

Одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни ...

Н.Македонија - 21.03.2017

Одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни Движењето за поддршка на креативноста „Иво Лауренчиќ - Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажувањето сказни во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ организираа ...

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

еМагазин - 20.03.2017

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ се одбележа Светскиот ден на раскажување приказни.

Со „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни

Нетпрес - 20.03.2017

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс Ламина“, во чие издание е едицијата, на Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ и донираа 40 комплети „Бајки од Македонија“.

Со „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни

Канал5 - 20.03.2017

Со читање приказни од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ беше одбележан Светскиот ден на раскажување сказни.

Со читање на Бајки од Македонија одбележан Светскиот ден на раскажувањето

Бизнис Инфо - 20.03.2017

Со читање на приказните од едицијата Бајки од Македонија пред првачињата од основното училиште Коле Неделковски во градската библиотека Браќа Миладиновци се одбележа Светскиот ден на раскажување приказни.

Со „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни...

Н.Македонија - 20.03.2017

Со „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни Со читање приказни од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ беше ...

Со „Бајки од Македонија" одбележан Светскиот ден на раскажувањето

Вечер - 20.03.2017

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине" и издавачката куќа „Арс Ламина" им донираа 40 комплети од едицијата „Бајки од Македонија" на градските библиотеките во Македонија за да помогнат во збогатувањето на нивниот книжевен ...

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето

Мама365 - 20.03.2017

Со читање на приказните од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ се одбележа Светскиот ден на раскажување приказни.

Со „Бајки од Македонија“ одбележан Светскиот ден на раскажувањето сказни

Сител - 20.03.2017

Со читање приказни од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ денеска во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ беше одбележан Светскиот ден на раскажување сказни.

Со читање приказни од едицијата „Бајки од Македонија“ е одбележан Светскиот ден на раскажувањето

МКД - 20.03.2017

Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво сине!“ и издавачката куќа „Арс Ламина“ им донираа 40 комплети од едицијата „Бајки од Македонија“ на градските библиотеките во Македонија за да помогнат во збогатувањето на нивниот книжевен ...

Одбележан Светскиот ден на раскажување сказни со „Бајки од Македонија“

Cooltura - 21.03.2017

Со читање приказни од едицијата „Бајки од Македонија“ пред првачињата од основното училиште „Коле Неделковски“ во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ беше одбележан Светскиот ден на раскажување сказни...