TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе има ли подолго породилно за мајките - МТСП смета дека за ова е потребна широка јавна дебата

Сител - 12.10.2017

Министерството за труд и социјала не прецизира дали прифаќа продолжување на породилното отсуство.. Министерката Мила Царовска вели дека пред донесување на одлуката за удвојување на породилното, потребно е да се утврди колку од жените во државата ...

Министерството за труд и социјала не прецизира дали прифаќа продолжување на породилното отсуство

Скопје инфо - 13.10.2017

Министерството за труд и социјала не прецизира дали прифаќа продолжување на породилното отсуство. Министерката Мила Царовска вели дека пред донесување на одлуката за удвојување на породилното, потребно е да се утврди колку од жените во државата ...