TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПК Бета со медали од два меѓународни натпревара

+инфо - 14.11.2017

На „Немо куп“ во Скопје ПК Бета освои 11 златни, 10 сребрени и 17 бронзени. Пливачите на клубот Бета викендот настапија на два натпревара каде освоија 38 медали. На „Немо куп“ во Скопје ПК Бета освои 11 златни, 10 сребрени и 17 бронзени.

Најмладите пливачи од ПК БЕТА постигнаа голем успех на XIII пливачки митинг – Немо куп

Курир - 14.11.2017

И на овој пливачки митинг македонските пливачи соборија три државни рекорди и тоа: -Миа Крстевска (16 години) од пливачкиот клуб ОРИОН во дисциплината 200 метри грбно исплива време 2:22.23 со што постави нов сениорски и младински рекорд во 50 ...

Заврши ,,Немо Куп 2017″: Македонија со 3 младински рекорди

Дерби - 14.11.2017

Заврши 13. издание на „Немо“-Куп, на кој пливачки куп продефилираа 510 пливачи од Македонија, Турција, Бугарија, Албанија, Косово и Србија. Македонката Миа Крстевска од клубот „Орион“на 100 метри грбно успеа да исплива за 1:04,17 минути со што ...

Миа Крстевска со нови младински рекорди

SportMedia - 13.11.2017

Изминатиот викенд Скопје беше домажин на 13. по ред „Немо куп“. Пливачки митинг на кој учество земаа 510 пливачи од Турција,Бугарија,Албанија,Косово,Србија и Македонија. А нашата пливачка, Миа Крстевска од ПК „Орион“ постави три нови рекорди.

Миа Крстевска постави нови младински рекорди на „Немо“-купот

Слободен Печат - 13.11.2017

Викендов се одржа 13-то издание на „Немо“-купот на кој учество земаа 510 пливачи од Македонија, Турција, Бугарија, Албанија, Косово и Србија. Пливачката Миа Крстевска од клубот „Орион“ надмина свои претходни рекорди и тоа младински рекорд во 100 ...

ПК Бета со медали од два меѓународни натпревара

А1 On - 14.11.2017

Пливачите на клубот Бета викендот настапија на два натпревара каде освоија 38 медали. На „Немо куп“ во Скопје ПК Бета освои 11 златни, 10 сребрени и 17 бронзени. За најдобри пливачи во нивните категории беа прогласени Сара Атанасовска, Ива ...

Три рекорди на македонските пливачки на Немо-куп

Sport 1 - 12.11.2017

Три рекорди поставија македонските пливачки на 13-от Немо-куп, кој викендов се одржа во Скопје, а на кој учествуваа 510 пливачи од Турција, Бугарија, Албанија, Косово, Србија и од Македонија.

ПК Бета со медали од два меѓународни натпревара

Орбис - 14.11.2017

Пливачите на клубот Бета викендот настапија на два натпревара каде освоија 38 медали. На „Немо куп“ во Скопје ПК Бета освои 11 златни, 10 сребрени и 17 бронзени. За најдобри пливачи во нивните категории беа прогласени Сара Атанасовска, Ива ...

ПК Бета со медали од два меѓународни натпревара

Слободен Печат - 14.11.2017

Пливачите на клубот Бета викендот настапија на два натпревара каде освоија 38 медали. На „Немо куп“ во Скопје ПК Бета освои 11 златни, 10 сребрени и 17 бронзени. За најдобри пливачи во нивните категории беа прогласени Сара Анастасовска, Ива ...

ПК Бета со медали од два меѓународни натпревари

Спортски - 14.11.2017

Изминатиот викенд нашите пливачи успешно настапија на два пливачки натпревари. „Немо куп“ во Скопје каде успеаа да освојат 38 медали од кои 11 златни, 10 сребрени и 17 бронзени. За најдобри пливачи во нивните категории беа прогласени Сара ...