TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Галерија) 22 фасцинантни приказни кажани од ретките историски фотографии

Скопје24 - 10.11.2017

22. Шеснаесет годишен гермски војник 1945 A fifteen year old German soldier, Hans-Georg Henke, cries after being captured by the US 9th Army, Germany, 1945. A post shared by Lost in history (@lostinhistorypics) on Jun 7, 2016 at 5:59am PDT 21.

ДАЛИ Е МОЖНО: Таа е најубавата трудница во светот?

Убавина и Здравје - 10.11.2017

За Изабела Ховард велат дека е една од најубавите трудници што се појавиле на светот. Зошто велиме и ние така, ќе се уверите по неколкуте нејзини фотографии. Таа постојано споделува фотографии, а кога подетално ќе ги анализирате сигурни сме дека ќе ...

Инстаграм профил на неделата во Македонија

Friday.mk - 09.02.2018

Friday.mk прдолжува со изборот на Инстаграм профил на неделата во Македонија. Instagram секој ден е побогат со нови профили, меѓу кои секогаш можеме да најдеме еден кој ќе нè инспирира во различни сегменти од нашиот живот.