TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хирург истепа сестра во полна сала за операција (видео)

Република - 19.05.2017

Непосредно по операцијата, хирург и сестра се степаа заради прекршување на официјалната постапка на операцијата. Се претпоставува дека и дека двајцата се во „романтичка врска“ Инцидентот од кинеската болница до сега преку видеото поставено на ...

ВИДЕО: Хирург истепа сестра во полна сала за операција

Курир - 19.05.2017

Непосредно по операцијата, хирург и сестра се степаа заради прекршување на официјалната постапка на операцијата. Се претпоставува дека и дека двајцата се во „романтичка врска“. Инцидентот од кинеската болница до сега преку видеото поставено на ...