TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Носејќи се со човечката невнимателност и околината знае да биде имагинативна

Црнобело - 06.10.2017

„Не го обвинувај огледалото дека ти е грдо лицето“ - Гогољ. Глетката на локалните паркови, игралишта или училишни дворови во последно време не зборува за висока еколошка свест и грижа за околината во која живееме.

Носејќи се со човечката невнимателност и околината знае да биде имагинативна

Денар - 06.10.2017

„Не го обвинувај огледалото дека ти е грдо лицето“ – Гогољ Глетката на локалните паркови, игралишта или училишни дворови во последно време не зборува за висока еколошка свест и грижа за околината во која живееме.

Слики од ѓубришта ја откриваат нашата негрижа за природата

Фактор - 06.10.2017

Глетката на локалните паркови, игралишта или училишни дворови во последно време не зборува за висока еколошка свест и грижа за околината во која живееме. Човекот очигледно е најголемиот непријател на човештвото и секојдневно со својот начин на живот ...

Носејќи се со човечката невнимателност и околината знае да биде имагинативна

Точка - 06.10.2017

Глетката на локалните паркови, игралишта или училишни дворови во последно време не зборува за висока еколошка свест и грижа за околината во која живееме. Човекот очигледно е најголемиот непријател на човештвото и секојдневно со својот начин на живот ...

Носејќи се со човечката невнимателност и околината знае да биде имагинативна

Факултети - 06.10.2017

„Не го обвинувај огледалото дека ти е грдо лицето“ - Гогољ Глетката на локалните паркови, игралишта или училишни дворови во последно време не зборува за висока еколошка свест и грижа за околината во која живееме.

Носејќи се со човечката невнимателност и околината знае да биде имагинативна

МКД - 06.10.2017

Глетката на локалните паркови, игралишта или училишни дворови во последно време не зборува за висока еколошка свест и грижа за околината во која живееме. Човекот очигледно е најголемиот непријател на човештвото и секојдневно со својот начин на живот ...

Пакомак ги повикува граѓаните да се вклучат во подигање на свесноста за чиста животна средина!

Иновативност - 07.10.2017

„Не го обвинувај огледалото дека ти е грдо лицето“ – Гогољ Глетката на локалните паркови, игралишта или училишни дворови во последно време не зборува за висока еколошка свест и грижа за околината во која живееме.