TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претставена е Нацрт-програмата за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021

Академик - 19.10.2017

Нацрт-програмата за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021 е изработена од работна група составена од Министерството за финансии, а спроведувањето на програмата ќе биде со поддршка од Европската Унија, од околу 20 милиони евра.

Ќе се изготви нацрт- програма за реформа на управувањето со јавните финансии

МРТ - 19.10.2017

Граѓанскиот сектор почна со серијата дебати за нацрт-програмата за реформа на управувањето со јавните финансии. Сметаат дека податоците имаат видливост, но сѐ уште е недовлна нивната транспарентност и гледливост како се трошат.

Консултација со НВО секторот за управување со јавните финансии 2018–2021

А1 On - 19.10.2017

Стратегијата за управување со јавните финансии на ИПА 2 механизмот за граѓански организаци денеска беше претставена пред претставници на граѓанското општество со цел да се зголеми искористеноста на средствата.

Средба за нацрт-програма за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021

Канал5 - 19.10.2017

Механизмот за граѓански организации ИПА2 денеска организира консултативна средба со претставници на граѓанското општество и други засегнати страни, за Нацрт-програмата за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021, изработена од работна ...

Претставена е Нацрт-програмата за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021

Банкарство.мк - 20.10.2017

Нацрт-програмата за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021 е изработена од работна група составена од Министерството за финансии, а спроведувањето на програмата ќе биде со поддршка од Европската Унија, од околу 20 милиони евра.

Консултација со НВО секторот за управување со јавните финансии 2018–2021

Слободен Печат - 19.10.2017

Стратегијата за управување со јавните финансии на ИПА 2 механизмот за граѓански организаци денеска беше претставена пред претставници на граѓанското општество со цел да се зголеми искористеноста на средствата.

Средба за нацрт-програма за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021

А1 On - 19.10.2017

Механизмот за граѓански организации ИПА2 денеска организира консултативна средба со претставници на граѓанското општество и други засегнати страни, за Нацрт-програмата за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021, изработена од работна ...

Консултација со НВО секторот за управување со јавните финансии 2018–2021

Сител - 19.10.2017

Стратегијата за управување со јавните финансии на ИПА 2 механизмот за граѓански организаци денеска беше претставена пред претставници на граѓанското општество со цел да се зголеми искористеноста на средствата.

Средба за нацрт-програма за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021

Сител - 19.10.2017

Механизмот за граѓански организации ИПА2 денеска организира консултативна средба со претставници на граѓанското општество и други засегнати страни, за Нацрт-програмата за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021, изработена од работна ...

Средба за нацрт-програма за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021

Слободен Печат - 19.10.2017

Механизмот за граѓански организации ИПА2 денеска организира консултативна средба со претставници на граѓанското општество и други засегнати страни, за Нацрт-програмата за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021, изработена од работна ...

Средба за нацрт-програма за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021...

Н.Македонија - 19.10.2017

Средба за нацрт-програма за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021 Механизмот за граѓански организации ИПА2 денеска организира консултативна средба со претставници на граѓанското општество и други засегнати страни, за Нацрт-програмата ...

Средба за нацрт-програма за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021

Телевизија Нова - 19.10.2017

Механизмот за граѓански организации ИПА2 денеска организира консултативна средба со претставници на граѓанското општество и други засегнати страни, за Нацрт-програмата за реформа на управувањето со јавните финансии 2018–2021, изработена од работна ...