TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕЛЕМ ќе вложи 270.000 евра во обновливи извори на енергија

+инфо - 09.11.2017

Овие средства, АД ЕЛЕМ ги добива во рамки на проектот „CROSSBOW“, склучен меѓу Агенцијата за иновации и мрежи (INEA) формирана од ЕК. Електрани на Македонија ќе вложи 270 илјади евра во нови проекти и истражувања во областа на обновливите извори на ...

АД ЕЛЕМ ќе вложи 270 илјади евра во обновливи извори на енергија

Макфакс - 09.11.2017

АД ,,Електрани на Македонија,, ќе вложи 270 илјади евра во нови проекти и истражувања во областа на обновливите извори на енергија и нивната примена, со цел да го зголеми уделот на електричната енергија добиена од обновливи извори во вкупното ...

Почнува судењето за „Траекторија“ за провизиите за кинеските автопатишта

еМагазин - 06.12.2017

Во Кривичниот суд денеска треба да почне судењето за предметот „Траекторија” на Специјалното јавно обвинителство, во кој се обвинети поранешниот премиер Никола Груевски, поранешниот вицепремиер Владимир Пешевски, поранешниот министер за траснпорт и ...

АД ЕЛЕМ ќе вложи 270 илјади евра во обновливи извори на енергија

А1 On - 09.11.2017

АД „Електрани на Македонија“ ќе вложи 270 илјади евра во нови проекти и истражувања во областа на обновливите извори на енергија и нивната примена, со цел да го зголеми уделот на електричната енергија добиена од обновливи извори во вкупното ...

АД ЕЛЕМ ќе вложи 270 илјади евра во обновливи извори на енергија

Орбис - 09.11.2017

АД „Електрани на Македонија“ ќе вложи 270 илјади евра во нови проекти и истражувања во областа на обновливите извори на енергија и нивната примена, со цел да го зголеми уделот на електричната енергија добиена од обновливи извори во вкупното ...

АД ЕЛЕМ ќе вложи 270 илјади евра во обновливи извори на енергија

Вечер - 09.11.2017

АД ,,Електрани на Македонија,, ќе вложи 270 илјади евра во нови проекти и истражувања во областа на обновливите извори на енергија и нивната примена, со цел да го зголеми уделот на електричната енергија добиена од обновливи извори во вкупното ...

ЕЛЕМ ќе вложи 270.000 евра во обновливи извори на енергија

Скопје24 - 09.11.2017

Електрани на Македонија ќе вложи 270 илјади евра во нови проекти и истражувања во областа на обновливите извори на енергија. Компанијата соопшти дека овие средства ги вложува со цел да го зголеми уделот на електричната енергија добиена од обновливи ...

АД ЕЛЕМ ќе вложи 270 илјади евра во обновливи извори на енергија

Локално - 09.11.2017

АД „Електрани на Македонија“ ќе вложи 270 илјади евра во нови проекти и истражувања во областа на обновливите извори на енергија и нивната примена, со цел да го зголеми уделот на електричната енергија добиена од обновливи извори во вкупното ...

ЕЛЕМ ќе вложи 270 илјади евра во проекти и истражувања за обновливи извори на енергија

Либертас - 09.11.2017

Електрани на Македонија ќе вложи 270 илјади евра во нови проекти и истражувања во областа на обновливите извори на енергија. Компанијата попладнево соопшти дека овие средства ги вложува со цел да го зголеми уделот на електричната енергија добиена од ...

ЕЛЕМ ќе вложи 270 илјади евра во обновливи извори на енергија

Кумановски м. - 09.11.2017

loading... Електрани на Македонија ќе вложи 270 илјади евра во нови проекти и истражувања во областа на обновливите извори на енергија. Компанијата попладнево соопшти дека овие средства ги вложува со цел да го зголеми уделот на електричната енергија ...

ЕЛЕМ ќе вложи 270.000 евра во проекти и истражувања на обновливите извори на енергија

Build - 09.11.2017

Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) ќе инвестира 270.000 евра во нови проекти и истражувања од областа на обновливите извори на енергија. Како што соопштуваат од државната компанија, ЕЛЕМ овие средства ги добила во рамки на проектот „CROSSBOW“, склучен ...

АД ЕЛЕМ ќе вложи 270 илјади евра во обновливи извори на енергија

Точка - 10.11.2017

АД ,,Електрани на Македонија“ ќе вложи 270 илјади евра во нови проекти и истражувања во областа на обновливите извори на енергија и нивната примена со цел да го зголеми уделот на електричната енергија добиена од обновливи извори во вкупното ...

ЕЛЕМ добива 270.000 евра за обновливи извори на енергија преку проектот CROSSBOW

Порта 3 - 10.11.2017

Електрани на Македонија ќе вложи 270 илјади евра во нови проекти и истражувања во областа на обновливите извори на енергија. Компанијата соопшти дека овие средства ги вложува со цел да го зголеми уделот на електричната енергија добиена од обновливи ...

АД ЕЛЕМ во обновливите извори на енергија ќе инвестира 270 илјади евра

Денар - 10.11.2017

АД ,,Електрани на Македонија“ ќе вложи 270 илјади евра во нови проекти и истражувања во областа на обновливите извори на енергија и нивната примена со цел да го зголеми уделот на електричната енергија добиена од обновливи извори во вкупното ...