TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ШТО ГЛЕДАТЕ НА ФОТОГРАФИЈАТА ? КОНЦЕРТ ? Нема да ви се верува за што се работи: Оптичка илузија на годината

Маркукуле - 09.11.2017

Фотографија од машини за берење памук ги збуни корисниците на социјалните мрежи кои на неа гледаат концерт на отворен ...

Оптичка илузија го збуни интернетот: Што гледате?

Факултети - 09.11.2017

Фото: Twiiter Генијална оптичка илузија ги збуни интернет корисниците. Иако на прв поглед изгледа како фотографија од концерт, сепак на втор поглед брзо сфаќате за што станува збор. Мика Хорн, фотограф од Тексас, ги фотографирал машините за собирање ...

Феноменална оптичка илузија: Што прво гледате на фотографијата?

Newsroom - 08.11.2017

Интернет корисниците обожаваат оптичка илузија, но фотографот Мика Хорн не ни претпоставуваше дека неговата фотографија преку ноќ ќе стане вирален хит. Тој сликал комбајн кој навечер бере памук, а сликата на интернет ја објави фармерот Брендон ...